Het was op z’n zachtst gezegd alweer een bewogen jaar. Sluiten, technische werkloosheid voor het personeel, en een deel van de ”vaste klik” die zijn /haar weg niet meer vond naar V Factor. Ne mens zou voor minder snakken naar zekerheid en stabiliteit! De tunnel werd zwart tussen midden november en half december. Er kwam maar geen licht op het einde. Tot de tweede week van december. We mochten onze beentjes weer insmeren en doen waar we goed in zijn: hard werken! Met zachte kerstdeuntjes en onze aangepaste outfit gaven we een nieuwe coupe zodat jullie konden stralen aan de kersttafel.

The countdown has begun

Nog 4 dagen en 2021 zit er weer op. De ideale moment om even stil te staan bij de gedachten hoe snel dit jaar alweer voorbij gevlogen is.

Een nieuw jaar is een nieuw begin. Het geeft me weer de moed om te dromen en realiseren. Om me te blijven verbeteren als mens, als zakenvrouw, als mama, als partner. Ik wens ieder van jullie hetzelfde. ( m/v/x)

” Every Morning You Have Two Choices : Continue To Sleep With Your Dreams Or Wake Up And Chase Them

Laten we misschien nog 1 ding afspreken. Dat we ons zullen focussen op wat er écht toe doet. Ons omringen met positieve energie en gedachten. Durf te dromen en vooral realiseren. Ga dansen, schrijf dat boek, koop die cursus en leef! De klok tikt verder

Mijn aller beste wensen,

Vic <3