Waarom Vegan producten gebruiken + 5 stappenplan Skincare Routine

INIKA Organic Australia

De meeste huidverzorgingsproducten

op de markt zijn niet veganistisch omdat ze dierlijke ingrediënten bevatten zoals lanoline, karmijn, bijenwas, collageen, gelatine, caseïne of glycerine uit dierlijk vet. De dierproeven en commercialisering die nodig zijn om een ​​groot deel van deze op de markt beschikbare producten te creëren, zijn niet alleen wreed, maar ook volkomen onnodig.

Gelukkig heeft Inika ( In.Ee.Kah , Sanskriet voor Kleine Wereld) een volledig vegan, cruelty free gamma op de markt gebracht.

Waarom kiezen voor Vegan ?

  • Goed voor de dieren
  • Beter voor je huid
  • Rijk aan vitamines en antioxidanten

Vegan Skincare Routine

Stap 1 : Micellar Rosewater

Micellair Water is een alcoholvrije en moleculaire oplossing die zowel zacht als verzachtend is voor de huid.Ze verwijdert niet enkel make-up resten maar ook eventuele onzuiverheden zonder de huid te beschadigen en /of uit te drogen.
Bovendien, dankzij de toevoeging van natuurlijke plantensuikers en Aloë Vera-sap, zal het gebruik van deze reiniger je huid hydrateren en een evenwichtige teint blijven ondersteunen.

Stap 2 : Camelia Oil Cleanser

Camelia Oil Cleanser is een romige reiniger die zacht is voor je huid en zeer effectief in het verwijderen van de sporen van make-up en alledaagse onzuiverheden die zich op je gezicht ophopen, zonder dat je een droge, beschadigde huid krijgt.De toevoeging van shea- en cacaoboter en de antioxidantrijke camelia-olie voedt je huid, waardoor deze zacht en gehydrateerd aanvoelt. Bovendien masseert onze unieke siliconen borstelkop zachtjes de huid voor een grondige reiniging.

Stap 3 : Resveratrol Serum

Door gebruik te maken van een zorgvuldige balans van 14 kostbare botanische oliën, geconcentreerd met ons unieke actieve systeem, is het klinisch bewezen dat Resveratrol Serum een ​​toename van de huidelasticiteit van 37,9% en een hydratatie van de huid van 30,3% geeft in slechts 28 dagen. Bij gebruik naast Phytofuse Renew Maca Wortel Dagcrème, kunt u de elasticiteit van uw huid met meer dan 67,7% verhogen, evenals de hydratatie van de huid met meer dan 40,7%, opnieuw in slechts 28 dagen.

Stap 4 : Maca Day Creme

In slechts 7 dagen is klinisch bewezen dat Maca Root Day Cream de huidelasticiteit met 31,4% verhoogt en de hydratatie van de huid met 36,6% verbetert. En zoals hierboven vermeld, in combinatie met Phytofuse Renew Resveratrol Serum, verhoogt u de elasticiteit en hydratatie van de huid met respectievelijk 67,7% en 40,7% in slechts 28 dagen.

Stap 5 : Eye Cream

Als laatste leggen we de focus op onze ogen. Met onze Resveratrol Oogcrème hebben we een samenwerking tot stand gebracht tussen Resveratrol en Druivenpitolie in een lichtgewicht oogcrème die is ontworpen om de elasticiteit van de meest delicate delen van de huid rond onze ogen te versterken, waardoor rimpels en fijne lijntjes tot een minimum worden beperkt en de donkere kringen en wallen die zich kunnen ontwikkelen.
Het is klinisch bewezen dat dit product de elasticiteit van de huid met 39% verhoogt en het volume en de diepte van rimpels met slechts 28% met 15% vermindert. En in slechts 7 dagen ziet u een afname van 8% van de donkere kringen onder uw ogen.