Ik ben normaal gezien een optimistisch iemand. Maar vandaag kreeg ik toch een klein knakje. Na het luisteren van de persconferentie ben ik een beetje boos geworden.( en dat is zacht uitgedrukt)

Ik begrijp niet dat de winkels wel open mogen maar de kapper niet. Versta me niet verkeerd, ik ben zeer blij voor hen. Maar als je weet dat de afstand tussen elke klant gerespecteerd wordt, Mondmaskers gedragen worden en alles ontsmet is begrijp ik deze beslissing niet. December zou de maand moeten geweest zijn waar we het jaar kunnen recht trekken en op een mooie en fijne manier hadden moeten afsluiten .


Wat mij het meeste frustreert uit deze hele situatie is dat we allemaal doen wat er gevraagd wordt, zowel onze klanten als wij zelf. En uiteindelijk dit voor niks is geweest. We hebben allemaal de nodige investeringen gedaan.
Wie beslist dit?! Waar zijn de cijfers van de besmettingshaard bij de kappers?! Juist! Er zijn geen besmettingen. En waarom moeten wij dan gesloten blijven ?!

Beste Meneer Van Gucht : u beweerde ook net op tv(Terzake) dat wij kappers ongeschoolde mensen zijn die niet weten hoe we alles moeten ontsmetten, onze mondmaskers moeten dragen of alles in goede banen leiden.

Wel, dan mag u 1 dag in mijn zaak komen staan. U mag aan al mijn klanten van de afgelopen maanden vragen hoe wij ongeschoolde mensen( volgens u dan!) de afgelopen tijd hebben gewerkt. U zal schrikken beste Van Gucht! Waar u deze informatie hebt gehaald is een raadsel. Ik hoop dat uw kapper wél weet wat te doen , de volgende keer dat u in zijn of haar stoel zit !

Mag ik aan mijn klantjes vragen om niet over de grens te gaan of naar een zwartwerker?! Ik wil jullie helpen met onze DIY kleurenpakketten om je haren zelf thuis te kleuren. Deze zijn te bestellen via mail of Facebook. Jullie steun zou me enorm veel betekenen! Bedankt 🙏🏻 ❤️