Het is een feit,

sinds de lockdown 1,2,3 (who’s counting) we met z’n allen weer stilstaan hoe fragiel het leven is en we er letterlijk alles moeten uithalen. Daar wou ik dieper op in gaan en heb daarom het Tecna gamma in huis genomen.

Tecna is een Italiaans merk dat respect heeft voor onze planeet en huid. Deze aromatherapie bestaat uit planten van hernieuwbare gewassen  die de hulpbronnen van de planeet niet uitputten. Recent medisch en wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de connectie tussen lichaam en geest beter in balans blijft na het regelmatig toepassen van aromatherapie. ( we kunnen allemaal minder stress gebruiken in ons leven, toch? )

Voor deze behandeling, die apart bijgeboekt wordt starten we eerst met de analyse van je hoofdhuid. De huid wordt eerst ontgift. Aan de wastafel wordt de huid gereinigt , verzorgt en afgesloten met een hotstone hoofdmassage! Nadien kies je voor optie brushing of snit brushing.

Note : deze behandeling is niet aangeraden aan zwangere vrouwen omwillen van de afvalstoffen die eventueel kunnen vrij komen en in de baarmoeder terecht kunnen komen.

Hopelijk zien we elkaar snel, of traag want laat dat nu net zijn wat we moeten afleren 🙂

Namasté,

Vic