Voor de derde keer schreeuw ik het van de daken!

Het salon opent haar deuren op dinsdag 27 april om 9.00 u! Na een stevige ontgiftingskuur van een drietal weken ben ik blij en dankbaar dat we deze lockdown ook weer hebben overleefd. Mijn lichaam was duidelijk nog niet klaar met mij. Na een paar dagen in bed te liggen met koorts, een lichaam dat overal pijn deed én een dikke koortsblaas , ben ik gelukkig weer de oude. ( géén Corona, oef!!) Mijn lampje stond al een hele tijd te pinken, maar tanken had ik precies niet gedaan. En dan bedoel ik vooral in mijn hoofd. Het cliché ‘selfcare’ is de meest onbetaalbare les die we krijgen. Zowel lichamelijk als geestelijk!! (er kan niet genoeg op gehamerd worden)

Brainfood

Om af te sluiten deel ik graag een paar possitieve associaties om goed te laten doorsijpelen. Hou jullie goed,

liefs Vic

Het begin van een betere IK :

  • Ik ben ik. Uniek en bijzonder.Ik hoef me voor niemand te bewijzen. Ik ben goed zoals ik ben
  • Waar geen angst is, is rust. Waar rust is heerst vertrouwen en kracht
  • Hoe minder ik denk over wat anderen van me denken hoe gemakkelijker mijn leven wordt
  • Geen verwachtingen geen teleurstellingen