Ik sta toch even perplex

Wat een slag alweer in ons gezicht bij het zien van de foto’s van ”onze” regering die rustig genieten van een live bandje met drank en eten, noem het een nieuwjaarsreceptie(!) Geen mondmaskers te bespeuren, wel de ene selfie naast de andere. Ik probeer op alle mogelijke manieren iedereen met een positieve note te benaderen, zij die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken. Maar hier word ik stil van. (zeer licht uitgedrukt!)

Elke dag vecht ik tegen dat stemmetje in mijn hoofd dat dit allemaal snel voorbij zal zijn. Dat we onze gekregen’vrije’ tijd nuttig moeten besteden. Dit hét ideale moment is om van onszelf die(nog) betere versie te maken. We ons niet moeten laten hangen of omringen met negatieve impulsen. Maar als er iets is waar ik écht niet tegen kan, dan is het onrecht !

Mijn zaak is gesloten voor de tweede keer sinds 1 november.( Ik ga het niet meer hebben over hoe veilig het was en welke maatregelen er allemaal gemaakt zijn, want dat weet iedereen ondertussen.) Ik heb helaas niet dat rebelse karakter en volg dus braaf de regels die ons worden opgelegd. Maar voor wie eigenlijk? Zij die het vb aan ons moeten geven vegen hun laars eraan. Wie zijn wij eigenlijk? Ik wil niemand tegen de schenen stampen, maar is het omdat je een ‘bekende vlaming’ bent je meer bent dan het normale gepeupel? Je kan dit toch niet met eer en geweten verdedigen? Je kan jezelf toch niet meer in de spiegel bezien en luidop zeggen hoe goed je het doet?!

Handje boven’t koppeke houden en zien wie eronder staat

We zullen dan maar zelf het vb zijn en op onze tanden blijven bijten met de hoop dat dit alles snel achter de rug is. Neem me niet kwalijk dat ik niet eerder open ga dan wanneer we die officiele go krijgen. (Ik vernam dat er verschillende zaken hun deuren volgende week zullen openen, maar dat lef heb ik niet). Het zal niet meer komen op die ene maand.

Colorkit Reminder

Wens je nog een kleurenpakket(of shampoo, verzorging…) te bestellen: dat kan! Het gemakkelijkste is per mail.

Tot snel,

Vic