Het is vandaag 12 december en het wordt steeds zwaarder.

Geen vooruitzichten geen ondersteuningsmaatregelen ontvangen enkel torenhoge stapels met rekeningen. Wij ervaren het allemaal op onze manier. Maar at the end zitten we in hetzelfde schuitje. Het gedacht dat ik mijn zaak steeds dieper en dieper zie zinken is pijnlijk! En’k vrees dat ik niet alleen ben.

Waarom lukt het België niet een land te runnen zoals het hoort? Nergens anders dan hier zijn de contacberoepen gesloten! Het is verdomme december. Een maand waar eigenlijk alleen magie hoort te zijn !! Alles wordt ons uit de handen genomen. Met de cijfers wordt er gegoocheld alsof we in het circus zitten ( lijkt er elke dag meer en meer op) Tijdens de feestdagen worden er drones ingezet om te zien of je enkel met je gezin aan tafel zit. Moeten we binnekort ook allemaal dezelfde kapsels hebben en dezelfde kledij zoals in Noord Korea?! Gaan we naar een dictatuur? Ik wil vrijheid, adem, ik heb een toekomstvisie nodig, ik wil terug kunnen lachen, ik wil de mensen weer blij maken…IK WIL WERKEN!!!!!

Om een beetje geld in het laatje te krijgen maak ik verrassingspakketten

Heb je nog geen idee wat te geven aan je partner, moeder, vader, dochter, schoonouders…. Ik maak fijne verrassingspakketten voor hem & haar !De bedragen zijn €25, €50 en €100. Ik maak voorlopig geen cadeaubons omdat het maar een tijdelijke inkomst is en de maand bij heropening me niet veel bijbrengt. De pakketten kunnen na afspraak opgehaald worden in de zaak. Ik haal alles uit de kast om V Factor te laten overleven. Ik hoop dat jullie me hier mee in willen steunen . Want geen inkomsten is stilaan boeken sluiten…en dat is het LAATSTE wat ik wil!

Note : u kan via onze webshop je bestelling ingeven en bij afrekenen ”afhaal” kiezen. Dan hebt u geen verzendingskosten. Ik maak er iets moois van, dat is mijn belofte aan u!