Hey, hoe gaat het met je?

Het ziet er naar uit dat we de komende weken nog niet aan het werk zullen gaan. Niet getreurd, misschien is dit wel het ideale moment om even over je nieuwe kapsel na te denken? Of een ander kleurtje? Google er op los zou ik zeggen 🙂 Jullie zullen misschien ook vernomen of gelezen hebben dat er bij een aantal kappers een wachtlijst is. Geen paniek, dit is niet bij ons het geval. Onze online agenda zal heropenen vanaf het moment dat we een Go! van onze regering krijgen.( laat dat nu net diezelfde regering zijn die ons niet echt op de hoogte houdt,maar bon )

Heropening

De eerste lockdown startte in maart 2020. Laat deze lockdown eindigen in maart 2021,en de cirkel is rond. Wanneer we er terug invliegen blijven de vooropgestelde regels ook van kracht. Dit wil zeggen : ziek = thuis, mondmaskers en ontsmetting, en alleen naar je afspraak komen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat de afspraken mooi verdeeld blijven. Kom aub niet allemaal tesamen op de eerste maand van heropening maar verspreid. We willen graag blijven werken.

Een kleine reminder

In het nieuwe jaar wil ik graag extra aandacht vragen aan diegene die altijd te laat op hun afspraak komen. Zoals in ons huisreglement geschreven staat heb ik respect voor ieders situatie. Maar dit wil niet zeggen dat diegene die na u ”gestraft” moet worden omdat u alweer te laat komt, OF dat wij half werk moeten leveren tegen een snel tempo! Contacteer ons tijdig en blijf respectvol. Zoals u weet wordt uw afspraak doorgerekend als u niet tijdig annuleert. Wij gaan niemand meer opbellen wanneer u niet aanwezig bent. De rekening wordt opgestuurd . Duidelijke afspraken maken goede vrienden .

En nu maar duimen

Ik kijk er in elk geval mega hard naar uit. Blijf positief, hou je hoofd op en schouders recht. The countdown is gestart

Tot snel,

liefs Vic