Begint het bij jullie ook al te kriebelen?

Het is overduidelijk dat de dagen beginnen te lengen. Voor we het goed en wel beseffen zitten we terug samen en kunnen we weer lachen alsof deze lockdown nooit heeft bestaan . Want geef toe, het gaat toch mega snel hé? Alle, dat is toch hoe ik het voel. Ik heb er mega veel zin in om jullie weer eens goed te verwennen en vooral te verlossen van die Corona-coupkes , haha Ik ben benieuwd wie de creatiefste corona-coupe heeft. Misschien heb je wel uw roeping gemist? Wordt vervolgd!

Opgeruimd staat netjes!

Hier heb ik jullie hulp nodig. Ik start graag met een propere lei en zal dus alle stockproducten van o.a Schwarzkopf verkopen aan mega-kortingen. Er zijn nog kerstpakketten ( shampoo, verzorging, conditioner in een leuk toiletzakje) en/of losse producten.

Pruiken

Het blijft voor velen een gevoelig onderwerp, het aankopen van een pruik,voor welke reden ook. En toch vond ik het een mooi verhaal om in alle discretie op de benedenverdieping jullie te voorzien van je nieuwe coupe. Helaas is het geen succes geworden en zit ik dus ook hier met een stock verhaal. Is er iemand die je kent die we kunnen blij maken ? Laat het me aub weten. Ook deze zullen verkocht worden met mega-kortingen!

Balmain Dip & Dye Ponytail

Hier nog een zeer beperkte hoeveelheid staarten. Kostprijs €69 . Nu €45 !!! ( op=op)

Opruiming kaarsen etc

Om weer ruimte te creëren beneden , ook hier mega kortingen! ALLES MOET WEG

Concreet : kaarsen, theelichthouders, plaids, kussens, potpouri, decozand,…

Crystal Clear

Zo, ik hoop dat alles verkocht geraakt en we kunnen starten aan een nieuw begin! Clear space = clear mind

Bedankt aan de kopers en we zien jullie allen zéér snel weer 🙂

Liefs, Vic

en dan nu SHOPPEN ! haha