V Factor

Blog

Heropstart tijdens Corona

Liefste allemaal,

 

zoals jullie via de pers wel vernomen hebben zullen de kapsalons vanaf maandag 18 mei hun deuren weer kunnen openen! ( onder voorbehoud) Het virus is niet ineens verdwenen, dus er volgen wél een aantal aanpassingen. Ik som ze even op, lees aub zéér aandachtig !

 

  • ben je ziek , een valling, koorts, verhoging, hoesten… :  BLIJF THUIS!
  • bij het binnenkomen van de zaak ontsmet je je handen ( er zal een anti-corona stand staan)
  • draag aub ALLEMAAL een mondmasker! ( heb je er geen, je kan er bij ons 1 aankopen voor €1( zo kan ik ze ook blijven bij bestellen) Deze zijn van Think Pink en kan je tot 50 x wassen, of chirurgische die je nadien weggooit. 

  • er wordt zolang de dreiging er is, geen drank of boekjes voorzien
  • we vragen iedereen om THUIS naar de wc te gaan
  • neem geen extra zakken , tassen, buiten handtas mee naar de zaak
  • jassen hang je voorlopig zelf op
  • je kapmantel neem je zelf( deze wordt door de klant later in de wasmand gegooid)
  •  persoonlijke hygiene extra belangrijk
  • het personeel en ikzelf zullen mondmaskers dragen ( weet dat de glimlach erachter zal zijn!)

Na elke klant nemen wij even de tijd om alles te ontsmetten. Wij vragen van iedereen de gereserveerde tijd te respecteren en indien nodig TIJDIG te annuleren. Het zullen hectische dagen zijn in het begin. Een aanpassing voor ons allemaal. Maar enkel door deze regels au serieux te nemen, kunnen we open blijven.

Wij zorgen verder ook  voor de social distance regel tussen elke klant.( er komen plexistaanders tussen stoelen, en /of worden er stoelen weggenomen) Wij zullen voorlopig GEEN dubbele boekingen aannemen om zo min mogelijk volk ter zelfde tijd in de zaak te hebben. Dit wil zeggen dat onze agenda snel volstaat en vragen hiervoor het nodige begrip!! 

We hebben er allemaal lang genoeg op gewacht om onze deuren weer te openen. De service zal de eerste tijd niet zijn zoals voorheen ( cava, boekjes, enz) maar je haren zullen weer in TOPvorm zijn 🙂

Hartelijk dank voor jullie geduld, en tot zéér snel!

Vic, Joni & Elvira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak