V Factor

Blog

Corona maatregel verlengd

We zijn al een dikke maand verder en helaas staan we nog nergens. Ik heb alle begrip natuurlijk voor de maatregel, we moeten deze killer kapot krijgen. Maar ik stond al even te springen om er weer in te vliegen!! Maar goed, het is wat het is.  V Factor zal dus ten vroegste haar deuren weer kunnen openen vanaf 2 mei. 

Nog even gericht aan AL onze klantjes :

U zal ongetwijfeld al verschillende filmkes hebben gezien van kappers die ‘tips and tricks ‘ geven om thuis je haren zélf te kleuren, knippen, etc…Jullie (die me kennen) weten dat ik daar gene voorstander van ben 🙂 Waarom niet? Omdat knippen niet uit te leggen is op 1,2,3 noch haalbaar is zonder de nodige happen. En kleuren meer is dan enkel een tube uit te knijpen 😉 Wat ik wél wil doen is wanneer jullie nood hebben aan je wax, shampoo, verzorging…ik je deze per post wil versturen!Geef me per mail je bestelling door met naam, adres en ik doe het nodige!

Ik wil ook mijn alleenstaande klantjes nog een hart onder de riem steken! Weet dat ik 24/7 bereikbaar ben per mail.( vfactor.info@gmail.com ) 

Het is een moeilijke periode voor héél veel mensen, maar laten we samen nog doorbijten en blijven doen wat er gevraagd wordt. Het is enkel zo dat we stilaan terug ons leven kunnen gaan heropstarten. 

V Factor – klantjes, jullie zijn de beste! Onthou dit , en u wordt gemist!!!!

 

Veel liefs,

Vic en mijn TOP -team Joni & Elvira

<3

 

Ps ; we hebben niet stil gezeten : cursus gelaatsverzorging is afgerond, ik ben me nog  verder aan het verdiepen in Japanse gelaatsverzorging ( je weet toch dat ik niet wil aanbieden wat anderen al doen 🙂 ) De beneden ruimte is reeds aangepast en klaar om haar eerste klantje te ontvangen <3 ( wij zullen enkel gelaatsverzorgingen aanbieden , dit voor onze vrouwelijke klantjes..)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak