V Factor

Blog

Huisreglement V Factor

Beste klant,

we namen het niet altijd even nauw, maar ondertussen moeten we de huisregels toch gaan ‘verstrengen’!!

Afspraken maken :

dit kan zowel online via www.vfactor.be, per mail vfactor.info@gmail.com of telefonisch : 03/2572926. Zij die een afspraak hebben gemaakt vragen we vriendelijk doch met een kleine drang om optijd aanwezig te zijn!

Afspraak annuleren :

Kan u voor eender welke reden uw afspraak niet nakomen, dan kan u deze tot 24u voor je afspraak annuleren. Gebeurt deze de dag zelf of komt u niet opdagen, dan krijgt u hiervoor een factuur gepresenteerd ! ( wij blokkeren die moment onze agenda voor u. Er kan niemand anders komen. Wij kunnen dit niet langer aanvaarden! U werkt ook niet graag gratis, toch?

Geboekte uur :

Gelieve altijd op tijd te komen. Niemand wacht graag, en zeker niet wanneer je een afspraak hebt! Wij doen steeds onze uiterste best om klokslag op het geboekte uur te starten. Komt u 10 min later kan het zijn dat uw afspraak moet worden verzet. Niet fijn voor u en ook niet voor onze gemiste tijd.

Kleuringen :

er is wel degelijk een verschil tussen kleuren en highlights(low-lights, sombre, ombre, babylights…) De laatste neemt veel meer tijd in beslag. Bent u niet zeker wat u wil ? Gelieve ons dan per mail te contacteren of even in de zaak langs te komen, zodat we voldoende tijd kunnen blokkeren.

Bedankt voor het respecteren van deze basisregels en graag tot een volgende verwennerij bij V Factor .

Liefs, Vic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak