V Factor

Blog

Eco label, go Green! New in en helemaal fan!!

                                                                                        Zenz Organic…You gotta ♥ it!

Een 100% natuurlijk gamma voor de man én vrouw die beseft dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor onze aardbol. Het begint bij onszelf, dacht Zenz! 😉

Het gamma bestaat uit 4 shampoo’s met elk hun conditioner. Ze voelen zijdezacht aan en hebben een ongelooflijke geur. Er is ook maar 1 treatment. De verpakkingen zijn wit & zwart en stralen een ongelooflijke( strakke) rust uit. Een beknopte uitleg :

no 1 : Pure 

Hoeft eigenlijk geen uitleg.Deze producten zijn voor de mannen en / of vrouwen die niét van parfum houden. Er zijn dus geen essentiële of synthetische parfums aan toegevoegd. Zij die last van allergie hebben is deze de meest geschikte.

 

no 4 : Sweet Sense 

Het hydrateert het haar en zorgt voor een natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid en het haar.Deze producten zijn vooral aangeraden voor fijner haar. Het maakt het haar voller en geeft een mooie glans. Deze ruikt zacht naar mandarijn* .

 

no 7 : Deep Wood

 

Een zalig product dat je doet geloven dat je in een Spa bent. De warme geuren van Patchoelie*, Sandelhout,* Cederhout* en Mirre* zullen ervoor zorgen dat je stress wegebt. Het stimuleert de haarfollikels en versterkt de haargroei en reinigt de hoofdhuid op een zachte manier.Perfect ook voor de jeukerige en /of schilferige hoofdhuid.

 

no 10: Eucalyptus

 

Geeft kracht en vitaliteit aan het vermoeide haar. Het ontvet de hoofdhuid en hydrateert terwijl.Perfect dus voor haren die ‘zwaar’ aanvoelen of vettig neigen te zijn. Dit met het zachte parfum van eucalyptus*

 

 

( *Parfum van essentiële oliën. Bevat géén van de 26 parfumallergenen!! )

 

Genieten, het zit’em écht in die kleine dingen♥

Vic .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak