V Factor

Blog

Back to school, go “Nude”

 

Tienermeisjes en make up. Het is niks nieuw. Maar toch zijn er een paar belangrijke tips die ik jullie wil meegeven. Het is zeer belangrijk om al eerst de juiste producten te gebruiken. (en dan het liefst niet getest op dieren ~spreekt voor zich~ en Minerale make up) 😉

De huid van een tienermeisje is nog strak, egaal en flexibel. Bij veelvuldig gebruik van niét Minerale make up( gewone make up bevat chemische stoffen, talg en conserveringsmiddelen) gaat de huid sneller verouderen. Het verstopt de poriën van de huid met gevolg dat je acné kan krijgen.Minerale make up daarentegen bevat enkel natuurlijke ingrediënten en mineralen.Je zal er natuurlijk uitzien met een gezonde teint en blush.

Nude is dé kleur voor een stralende natuurlijke look!!

(Heb je graag wat tips en trics welke kleur het beste voor is? Spring eens binnen en we helpen je graag bij de keuze van de juiste kleur )

Geniet alvast van dit filmpje, en tot snel!

Liefs, Vic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak