V Factor

Blog

Schaamte en de liefde voor ons vak

Alles is mooier wanneer er liefde is.

 

 

In 1995 begon m’n avontuur als kapper. Niet omdat ik het wilde..eerder omdat m’n kleine broer gestorven was en ik niet verder wou studeren.Ik moést wel iets gaan doen…maar waarom juist kapper?! Het vak waar iedereen nogal neerbuigend over praat?! Het vak dat enkel de jongens en meisjes gingen studeren wanneer hun studies toch niet ‘dat’ was. Want je bent ”maar ” een kapper.

De eerste jaren schaamde ik me rot! Ik vertrok steeds optijd zodat niemand me kon de kapperszaak zien binnenstappen. Het uniform verstopte ik onder m’n jas en met m’n hoofd omlaag ging ik weer naar huis. Dit duurde toch een paar jaar… Ik vertelde niet wat voor werk ik deed, tot na 3 jaar. Ik werd gebeten door de microbe!                     (Waauw, ik maak mensen gelukkig!)                                                                                                                                                   De jaren vliegen voorbij en na meer dan 20 jaar ervaring, durf ik met m’n hand op m’n hart zeggen dat ik met volle trots ‘maar‘ een kapper ben! Het is niet wat je doet, maar hoé je het doet! Er bestaat geen mooier vak dan het onze! Ik ben onze klantjes dan ook ontzettend dankbaar dat ik dankzij jullie mijn passie met jullie mag blijven delen.

Ik hoop nog voor lang,

Liefs Vic

Weer een paar dames gelukkig gemaakt 😍make-up Younice Baccarne en kleur snit brush Vic Lien

Posted by V Factor on Freitag, 14. April 2017

 

 

ps ; zie je die lach? DAAR doen we het voor!

 

 

4 comments

  1. Je bent niet zomaar een kapper; jij bent Vic, die met hart en ziel het haar van anderen knipt om hen gelukkig, blij, mooi, tevreden te maken terwijl er zoveel meer beroepen zijn die enkel aan zichzelf denken met als doel zichzelf te verrijken! Super wat je doet en hoe je doorvecht, ook in moeilijke momenten! Doe zo voort! It s you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek hier Uw afspraak

Boek hier Uw afspraak