Ik had het me toch allemaal anders voorgesteld. Vandaag exact 10 jaar geleden werd ik trotse eigenaar van V Factor! De flessen staan koud , de toeters en bellen liggen klaar. Maar dat was buiten de persconferentie gerekend

Ik keek er zo naar uit! Een receptie kunnen geven omdat we 10(!!) jaar bestaan. Een hele mijlpijl zeker dezer tijden. Dat idee werd al snel bijgeschroefd tijdens de tweede lockdown. Als er geen receptie gegeven mag worden ( alle begrip want dan zijn we met teveel opeen ) dan geven we maar bij de heropening na de tweede lockdown aan elke betalende klant een flesje cava mee.                                                                                                       En dan komt er weer een persconferentie :

” Alle contactberoepen blijven gesloten ” 

Allé ja, naar de prostituees kan je blijven gaan…

Ik ben niet moeilijk (mijne man zal misschien iets anders zeggen), ik volg alle regels van’t spel , we hebben allemaal braaf geïnvesteerd om open te kunnen én mogen blijven. We ontsmette alles letterlijk van kop tot teen. En toch moeten wij sluiten tot misschien zelfs begin januari?!!! Er is geen ene kapper die cijfers kan voorleggen dat in zijn of haar zaak klanten besmet zijn geraakt. Het is de zoveelste tegenslag die we met z’n alle moeten dragen. Hoe ver kan de rek nog gaan vooraleer die springt?!

 Ik heb nooit gedacht dat het leven van de zelfstandige gemakkelijk zal zijn. En eerlijk gezegd dat moet ook niet. Ik hou van uitdagingen en blijf graag scherp. Maar ook ik ben ‘maar’ een mens . In de 14 jaar als zelfstandige heb ik genoeg tegenslagen gehad. 

De heraanleg van de Nationalestraat in 2012 op 2013 was de eerste. De beslissing om een jaar zonder personeel verder te gaan was een moeilijke en harde keuze. Elke dag met een glimlach je klanten ontvangen. Bijten op je tanden om maar geen tranen te laten vloeien omdat je bijna financiëel aan de grond genageld bent.                                                                              Maar hey,  ik heb het overleefd!

In 2014 werd de Nationalestraat voor een tweede keer opengelegd, gelukkig maar 6 weken. Hier nam ik de kans om m’n zaak te laten verbouwen en met een heel nieuw concept te beginnen. Naar mijn gevoel is V Factor hier écht gestart. Het uiterlijke en innelijke werd 1 geheel.De tegenslag van het jaar ervoor kreeg plaats voor een nieuwe start. Een plaats waar de rust heerst in een prachtig kader. V Factor werd de zaak waar ik de laatste jaren van heb gedroomd.

De tegenslagen met personeel heeft me ook op veel punten gekraakt . De diefstal, leugens en de manier waarop sommige klanten behandeld werden wanneer ik niet in de zaak aanwezig was gaf me geregeld het gevoel er de brui aan willen geven.(Een depressie en burn-out kreeg ik in de plaats)          Ik geef me niet snel gewonnen. Zoals in een huwelijk ga ik letterlijk tot de dood ons scheidt . Ook dat hoofdstuk is afgesloten.

Natuurlijk is niet alles alleen maar kommer en kwel. Er zijn ook zoveel mooie dingen gebeurd . Klantjes die al jaren de weg vinden naar ons. De steun en het vertrouwen dat we van jullie krijgen is echt onbetaalbaar!          En daar doen we het voor.

Bij deze zou ik graag een paar mensen willen  bedanken. Het is maar een hele kleine greep uit het bestand .No Offence als ik u niet heb vermeld, maar ook u ben ik  zéér dankbaar♥

Om te beginnen : 

Younice Baccarne : jij kent me als geen ander. Samen hebben we heel wat watertjes doorzwommen en met veel bloed , zweet en tranen gewerkt aan het V Factor concept. En het is ons gelukt!!                                                               Helaas hebben we in 2018 afscheid moeten nemen op zakelijk vlak van elkaar maar ik begrijp de waarom : Bedankt!

Joni Van Dyck : je bent bijna een jaar in ons team. Je hebt een hart van goud en bent één met mijn concept. Je groeit nog elke dag en daar geniet mijn zaak mee van:  Bedankt!

Frateur R. : het is dankzij uw vertrouwen in mij dat ik door mijn moeilijkste zakelijke periode ben geraakt.  Ik ben u én je fantastische team van MooseHaircare ongelooflijk dankbaar: Bedankt!

 Kurotova A. : ons verhaal startte bijna 20 jaar geleden. Zo lang geloof je in mijn professioneel advies. Ondertussen komt je mama(mamička) en je man Janneke ook naar V Factor. We hebben  verhalen gedeeld, hebben samen al veel gelachen maar ook een traan weggepinkt :  Bedankt!

Peeters T. &  Baeyens N. : ik heb jullie weten trouwen en  jullie eerste en tweede kind op de wereld zetten. Ook ons verhaal gaat al 14 jaar verder en hopelijk volgen er nog meer: Bedankt!

Verbeiren L. : hoe trouw kan je zijn. Verhuizen buiten Antwerpen en toch naar V Factor blijven komen. Ook u bent een trouwe klant , al 14 jaar : Bedankt !

Annaert F. : Elke 3 weken sta je paraat . Er wordt gelachen en gezwanst, al 14 jaar lang : Bedankt!

Tessens M. : wij kennen elkaar ondertussen iets meer dan 10 jaar. Uw dochter Sanne komt ook geregeld mee genieten en kent zelfs al de kneepjes van ons vak !Je staat altijd klaar voor raad en steun. Je hebt zelfs je TV carriere uitgebouwd bij ons . Bedankt!

Willems C. : het is een hele onderneming om tot bij ons te geraken voor u, na het overlijden van je man. Toch blijf je ons trouw. Onze teller staat op 7 jaar : Bedankt!

Verlinden S. : elke 6 weken op zaterdagochtend breng je uw meest aanstekelijke lach mee, en je sappige verhalen. Het is zeer fijn onze dag met u te starten : Bedankt !

Somers L. : wat hebben wij altijd diepe gesprekken. Zonder gène kunnen vertellen wat er allemaal in ons leven is gepasserd, wat er op onze lever ligt maar ook zeer leuke verhalen. Wij kennen elkaar 12 jaar: Bedankt!

Peters D. : de hilarische gesprekken, je stemmetjes en imitaties maar ook je raad en daad voor de afgelopen 14 jaar : Bedankt!

Webb R. wij kennen elkaar nog maar een 6 tal maanden geloof ik, maar de gesprekken die we op zo’n korte tijd hebben gehad : Bedankt !

Van Assche S. : 2 maanden geleden was je eerste bezoek  en het zat er direct ‘boenk’ op. Dat soul-gevoel alsof we (zoals we zeggen) zussen zouden kunnen zijn : Bedankt !

Allaert B : een rustig gesprekje op de zaterdag ochtend. Van kunst naar geschiedenis. Alles komt aan bod . Onze teller staat ook op 10 jaar geloof ik : Bedankt !

En er zijn er nog zoveel meer : 

Kenny, Bart, Rolf, Bram, John, Katrien, Jan,Leo, Jeannine,Marie, Peter, Maria, Frank,Sven,Ann, Walter, Andrew, Jean, Marike,Nick,Nietje,Monika,Anne-Marie,Martijn,Karen,Alba,Alice,Aline,Amber,Anais,Ann,Peter,Dennis,Ruben,Bert,Maarten,Stefan,Jeremy, Nancy,Sarah, Marcel,Ludo,Tinne,Benno,Eddy’ke,Karin,Sven,Joris,Peggy,Tina,Mirka,Clement,Margareth,Evi,Alexandru,Thomas,Michel, Hubert, Ellen,Céline,Tine, Valerie,Marie, en zóveel meer……………………..

Dikke dikke merci !!!

 

Ps :  moest het toch nog niet duidelijk zijn : Iedereen die gelooft in mijn concept, in mijn team, in mij: BEDANKT!! ♥ 

Hier nog een paar foto’s van de afsluit eerste project naar de opbouw V Factor. Enjoy en hopelijk tot zéér snel !